lørdag 21. januar 2012

Skitur hver dag

"Jag kommer alltid behöva mina hundar, oavsett i vilken ålder jag är. Mina hundar får mig att skratta, gör mig stolt, fått mig att gråta, sett mig gråta, kramat mig hårt, sett mig misslyckas, piggat upp mig, hållt mig på fötterna och har drivit mig till vansinne ibland..... Men mina hundar är ett löfte från högre makter att jag kommer att ha vänner för alltid!"


Det går så fint å ha med seg Tessy på jobb. Hun sover for det meste, har bare 3-4 tissepauser iløpet av dagen. En liten tur i lunsjen også sover  hun nesten helt til vi skal hjem igjen.


I går kveld ble det skitur på jordet i -15 grader, hundene trenger å få ut litt energi etter dagens hvile når jeg har vært på jobb. Patran kom ut etterhvert også, da akte vi kjelke nedover bakken. Hun hadde med hodelykt ut, i tilfelle det skulle komme biler. Da har de sjans til å se oss forhåpentligvis. Det var skikkelig føre, så vi akte fra hundene nedover.

I dag var det fult program egentlig. Leif reiste nedover for å hente Merethes nye breie seng. Så tømte hun rommet sitt så hun fikk plass til en ny komode og en stor speile også. Ting ble stablet forran døra til Kenneth, så han fikk litt hinderløype når han fant det for godt å stå opp. Patran var i ake bursdag med grilling og saker i Blystadkollen i dag. Da benyttet jeg sjansen til en skikkelig skitur med hundene imens. I morgen skal Happy hjem, men det blir nok en skitur før vi skal møtes på Hamremoen regner jeg med. Med all den snøen som har kommet i kveld så blir det nok en tung tur til en får gått opp løypa igjen oppover skauen. Spørs om vi må holde oss i løypa på jordet som pappa kjører opp med traktor og spårsetter.


Såret på snuta har blitt så si helt borte så nå kan en snart ta fine bilder av henne igjen.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...