tirsdag 31. januar 2012

Ikke overtid i dag!


Siden det var noe ustabile nettforhold på jobben i dag og vi mistet kontakt med serveren i Danmark ved tre tiden, så slo jeg av alt sammen for å dra hjem. Det var herlig å ikke ha overtid for en gangs skyld. Siden jeg begynner sju om morgnen så har jeg jo timene mine, og det var ikke noe annet å finne på. Sånn er det å være avhengig av data... men det er jo hakket bedre enn penn og papir ja.

En overraskelse til var det når jeg kom hjem, da hadde mamma bært inn ved til meg, så i dag har det vært skikkelig kos. Etter middag så ble det skitur i måneskinn på jordet for meg og Patran. Alle hundene var med, til og med Ada. Tessy er litt liten ennå, men det er nok neste vinter før hun kan være med på skitur. Halv måne, men lite skyer så det gikk fint å ake på ski på jordet. Men en time i 16 kalde grader ble det ikke fritt for at det beit litt i kjakan etterhvert.


Nå nyter vi vaniljeis med Daim strøssel...

Fri i morgen og den dagen skal bare nytes. Klær blir vasket i kveld og husvasken tar vi vel nærmere helga tenker jeg. Da blir det vel skitur i solskinn i morgen håper jeg. Kanskje med fotoapparat til og med...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...