tirsdag 17. januar 2012

Full klipping av klør og poter


Etter jobb i dag hadde jeg hjelp av to ivrige kjøkkenassistenter. Rydde inn i oppvaskmaskinen var veldig spennende for begge to. Så når middagen var spist så var det full klipp av alle hundene. Både klør og poter var meningen først, for jeg har planer om lang skitur i morgen når jeg har fri. Men når man først begynner å klippe hunder, så blir det stort sett totalklipp av hele hunden. For lurvete ustelte hunder er det styggeste jeg ser. Folk skal være like nøye med sine firbeinte som dem er med seg selv.

Valpene er mye oppe i stua og blir med ut og inn sammen med de store hundene nå om dagen. De stortrives med å herje rundt på egenhånd, men ulempen er at de blir dødlig fornærmet når jeg putter dem opp i valpebingen igjen. Det har de ikke lyst til og det gir de høylytt uttrykk for også.

Alle tilbakemeldinger så langt viser at alle valpene klarer seg kjempebra og har begynt å venne seg til sitt nye liv. I morgen kveld drar sistemann til sitt nye hjem, så da kan jeg konsentere meg fult om sosialiseringen av Tessy. Det blir ny tur til Nedmarken på torsdag, da kommer Happy og søsteren til Tessy som flyttet til Eggedal. Happy skal være her i helga, når dem skal bort. Det blir kos det, snart skal hun være her i et par uker når dem er i syden. Skal prøve å få tatt et gruppebilde av alle 6 da, men da må jeg nok ha hjelp av Merethe for å få Tessy til å sitte sånn nogenlunde rolig.

Når en gjør to ting samtidig så går den ene stort sett skeis. I dag fikk jeg meg en god latter i allefall. Det fungerer flott i de nye hjemmene til Guro og Vesla så nå er det på tide med litt papirskriving. Jeg er kanskje litt for effektiv og fatter meg i korthet. Så på jobb i dag sendte jeg en melding til hun som har Guro. "HÆ?" fikk jeg til svar. Nå ja tenkte jeg jeg får utdype det litt da så kanskje hun skjønner det litt bedre. "Hva har jeg kjøpt av deg eller du av meg?" var det neste svaret. Men i helv.... å dum den dama er da tenkte jeg. Så fikk jeg se hvem jeg hadde sendt melding til. Det var til Guro det og ikke Guro feriehjem som meldingen skulle til. Ikke rart at Guro ikke skjønte noen verdens ting, men du fikk brukt de små grå litt da... Når jeg fikk sendt meldingen til den som skulle ha den, så fikk jeg ett vettu svar også. Må nok rydde litt i telefonlista mi på telefonen, for over halvparten er lagret på hundens navn isteden for eieren... Og når hunden har samme navn som er vanlig for mennesker så kan det fort skjære seg.


1 kommentar:

  1. Må nok innrømme at jeg klødde meg litt i hodet, ja! :-)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...