torsdag 22. desember 2011

Årets lengste natt...

I natt var årets lengste natt, så nå går det mot vår igjen...


Nysgjerrige valper ute i snøen i kveld. I går var det husvasking og handling som sto på tapetet. Når Patran skulle hentes på skolen tok jeg med valpene i bilen så de skulle få seg en kjøretur. Der fikk de hilse på noen klassekammerater så sosialiseringen ble reddet i går også. Når vi kom hjem så var dem litt løse i snøen. Da storkoser dem seg når dem får løpe løse på gårdsplassen. Da undersøker dem garasjen og biler, alt annet inne rekkevidde. Raske har dem blitt også, så det er best å holde et halvt øye med alle sammen samtidig. Det er ikke så enkelet, for de er så selvstendige at de går i ti retninger.


Malin er aldri langt unna når valpene er ute. I kveld begynte dem i hundegården så jeg fikk tatt vekk skitne aviser i valpebingen. Så gikk jeg ut til Patran som hadde sett etter dem mens jeg skiftet og vasket der.


Juletreet er veldlig spennende, det lyser nede i snøen jo...


Nå klarer dem å komme ut av hundegården på egenhånd, så nå må grinda lukkes når jeg går inn for å hente resten av dem. De begynner snart å bli for store til å bæres to og to.


I går ettermiddag fikk jeg hundefor levert på døra igjen. Hans Ole hjalp til med å lempe inn nærmere 20 sekker for. Alle valpene skal jo ha med seg noe mat når dem drar, så da må jo alt være klart før jul. Valpene får også med seg et retrieverbånd og noen godbiter fra forleverandøren. Jeg er godt fornøyd med foret så jeg håper mange av valpekjøperene velger å fortsette med dette. En hyggelig dame ringte når jeg var å handlet i går, så nå har jeg bare en eneste ledig tispe. Det er bare en av hannhundene som er tinget, men når julaften har vært så senker roen seg regner jeg med. Da blir nok de siste valpene borte også.


I morgen er det bare jeg som skal jobbe, alle de andre har fått seg juleferie. Spørs om jeg husker at jeg ikke skal vekke noen i morgen tidlig da når jeg drar. Kenneth skal vel jobbe, men han sover hos Thea når hun er hjemme igjen på ferie.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...