lørdag 31. desember 2011

8 års bryllupsdag


Synes ikke det er så fryktlig lenge siden dette her jeg da... men åtte år går utrolig fort.


Mamma!!!

Valpene var en liten tur ute på morgnen så jeg fikk vasket over i valpebingen før Ellen og Siv Julie kom på valpetitt. De var like begeistrer som de andre som har vært for å titte på valpene. Det ble mange bilder og masse kos på valpene.


Litt småkjølig i dag med 10 minus, men det så ikke ut til at det plaget valpene det minste. De stormer ut fra gangen og sprer seg for alle vinder.


På ettermiddagen var jeg og Patran en tur oppe i skauen og så på at pappa ryddet opp etter alle vindfallene. Masse kvister og busker til alle kanter. Patran fikk prøve vinsjen, men det var litt tungt å dra ut vaieren.


Blir tomt her når disse drar. Godt jeg har spredt leveringen utover i uka, så ikke alle forsvinner på en gang.


Kommer det noen for å titte på oss snart?


Dette blir arbeidssomme valper som egner seg godt til både bruks og agility. Nesene er mye i bakken, så spor et en fin treningsform.

Siden det er årets siste dag så skulle vel tankene gå tilbake til januar og jobbe seg framover. Men det største som har hendt i år er utvilsomt Malin og Zico sitt valpekull på 10 flotte valper. Det er ennå ledig tre hanner til de rette folkene. Håper egentlig dem kommer nære ved i og med at det er så mange som skal så langt bort av de som er solgt. De største forrandringene er at jeg har vært nødt til å omplassere de to eurasierene mine, både for deres eget beste og meg. En flokk på tre dronninger fungerer dårlig i hverdagen. Når valpene er levert så skal jeg besøke Guro en tur for å se om hun trives like godt som Vesla.

* *

Kvelden blir stille og rolig, bare kose oss i sofaen med noen godt og spise og ikke minst en tur eller to i valpekassa...

4 kommentarer:

  1. Vel overstått bryllupsdag! :-)

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  4. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...