tirsdag 6. desember 2011

18 dager igjen til jul...



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ gjett... DET SNØR!!!


Når jeg og Patran tok kveldsturen med hundene i dag, så kom det jammen meg hvite store snøfiller lavende ned. Vi gikk en tur oppe i havna og der ble det virkelig julestemning med hvite granbusker i skinnet fra hodelykten hennes.


Da vi var på eggerunde tidligere på kvelden traff vi på Vesla og Bamse som var på kveldsturen sin. Vesla var glad for å se oss, men hadde ingen intensjon om å være med i bilen. Konklusjonen er vel at hun virkelig trives der hun er nå.


I dag hjalp Patran meg med å ta hode bilde av alle valpene. De var litt oppe i stua i kveld også så jeg fikk skiftet nede. I dagtidlig puttet jeg dem i et bur når jeg skiftet, da var det høylytte protester.


Valpene begynte å bli litt trøtte etter å holdt det gående ganske lenge.


Tessy


Blir sliten av mye aktivitet.


Da er det greit å kunne gå inn i buret og legge seg til å sove.


Et par av hannene er blitt rimelig gode og runde.


I dag er valpene fem uker allerede og nå er de registrert hos NKK. Da er det bare å vente på papirene til utfylling. Da valpene er 5 uker og forhåndsregistrert så er de også forsikret fram til 12 ukers alder. Da har nok alle nye hjem å flytte til. De som skulle komme for å se på søndag tok seg ikke bryet med å si at dem ikke kom engang. Det er lite om å gjøre å gi beskjed, så kunne jeg ordnet endel andre ting isteden for å vente.


Nå begynner de å utvikle seg til små personligheter.


I morgen har jeg fri, så da er det vel å få vasket litt og ikke minst kose med valpene.


Sjarmerende små troll som vokser for hver dag.


Lady klarte ikke å holde seg unna


Full sjekk




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...