onsdag 7. desember 2011

17. dager igjen...


Når man er sliten så sovner man der man er. Sånn er det med den saken. Valpene var oppe i stua når jeg vasket i dag så de hadde mye å følge med på. Etter mat så lå dem langstrakte og sov til jeg ble ferdig.


Når jeg hadde hentet Patran og ei venninne på skolen i dag så tok vi valpene ut i hundegården ett kvarters tid. Lenge nok det får sånne småtasser, men de har utrolig godt av å få litt frisk luft om dagen. Må passe på de dagene jeg har fri fra jobb, for ellers er det jo mørkt når jeg kommer hjem.


Ingen som har kostet av trappa jo...


Snøen er morsom altså, den må smakes på også.


Full fart!


Alt er nytt og spennende.


Alle unger geiper til kamera


Hva er det i andre enden av den her da?


Kanskje kullet skulle hatt navn fra fotballstjerner isteden?


Smaker ikke så fryktelig godt...


Når det begynner å bli kaldt så krabber dem inn i huset for å varme seg. Da er det bare å bære dem inn igjen. Pappa hjalp meg med å få dem inn i dag. Han liker godt å kose med de små nøstene han også. Så når jeg er på jobb så tror jeg valpene får en god del kos av både mamma som mater dem og pappa som bare kommer innom for å se på dem. Måtte tatt ut ferie om en ikke hadde vært så heldig med hjelp når en har valper.

I kveld var Aslaug her med Vesla og Bamse for å se på valpene. Vesla hadde dratt i båndet når hun skjønte at dem skulle hit. Full hilserunde på oss alle, men de andre hundene var oppe så lenge. Jeg var litt spent på hva hun ville gjøre når de skulle dra hjem igjen. Hun stilte opp ved døra sammen med Bamse og ville være med til Aslaug igjen. Det var både en god og en vond følels. God for da er jeg sikker på at jeg har funnet et virkelig bra hjem til henne som hun er fornøyd med. I følge Aslaug så er det hun som er sjefen over Bamse, så da koser hun seg kan jeg tro. Over jul skal jeg besøke Guro, håper jeg har den samme følelsen der, om at hun også har fått ett godt hjem.

* *




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...