onsdag 9. november 2011

Vesla på hyttetur



I ettermiddag ble Vesla hentet så hun skal få bli med på hyttetur i morgen og over helga. Det blir kos for henne det, mange turer og leik med elghunden Bamse på 5 år. Han var så ensom når de er på jobb etter at han mistet kompisen sin i fjor. Nå var det på tide med en hund som kunne holde han med selskap igjen. Det blir yppelig for Vesla også med mye oppmerksomhet og en kompis å leike med.


På morgnen i dag ble det langtur på alle hundene. Malin stiller like ivrig opp når hun skjønner det er tur, så da får hun bli med. Valpene ligger stille i kassa si og sover mens vi er borte, ikke en lyd fra den kanten. Gode og mette, så holder det til vi kommer tilbake. Da er det ei som er kjempersk til å sjekke hvordan stå er i valpekassa.


Når vi gikk tur lå tåka tjukk som graut så da var det ikke noe ideelt å ta bilder, så når jeg hadde hentet Patran på skolen i dag gikk jeg ned på jordet for å få noen flotte bilder i sola. Så var det bare å finne fram vaskebøtta, for det hadde jeg utsatt hele dagen. Mer morsomt å gå tur med hunder og slappe av litt til en forrandring.


På formiddagen hjalp jeg pappa når han skulle høgge ned noen trær. Jeg måtte stoppe bilene så de ikke fikk en buske i taket når han felte dem. Det viste seg at ingen av buskene nådde lengre enn til kanten av veien, så han kunne klart det på egenhånd.


Har du hørt det?
Nei, hva da?


Våren kommer nååååååååååååååååå!


Eller kanskje vi må ha litt julestemning før våren kan komme for fult?


Mounty er blitt en stor flott hund.


Ada er like linselus som de andre...


Kuldegradene i dag tidlig ga sakte, men sikkert etter. Men det varte ikke så lenge før kulda kom krypende igjen...


Kommer vel ikke helt unna en liten titt innom valpekassa i dag også. Det var så godt å ha fri i dag og kunne krype opp i valpekassa og kose meg med de små. Litt kos blir det på Malin når hun gir valpene mat. Hun blør fortsatt endel så pelsen på bakbeina er blitt tuggete av å ligge så lenge i valpekassa. I dag ble det skikkelig SPA opphold i dusjen med shampoo og balsam. Det som ikke ble bra ble rett og slett klippet av. Det er ikke så enkelt for henne å holde seg fin i pelsen selv med sånne små som knur rundt og leiter etter mat så sant hun er i nærheten.


De har blitt litt mer aktive nå, prøver så smått å bjeffe på hverandre og traske litt rundt når de ikke sover. Små komiske bevegelser som blir stødigere og raskere iløpet av fryktelig kort tid.


Melkebaren er åpen!


Mens valpene spiser så sjekkes hver og en veldig grundig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...