tirsdag 29. november 2011

Valpene fire uker gamle...


Nå har jeg tømt gamle rommet til Patran og vasket over det grøvste, så kveldsmaten til valpene ble servert i det forholdsvis tomme rommet.


Ingen av valpene var skeptiske til det nye teritoriet de fikk bevege seg i. Nei det var full sjekking fra vegg til vegg og under de møblene som sto igjen der.


Mange nye lukter som pirret i nesa. Tenk om det var noe mat i nærheten...


Veslesnuppa som blir værende hos Merethe. Skikkelig bråkabøtte. Er det noen som knurrer og bjeffer så er det stort sett henne som har startet.


Så ble det mattid.


Når valpene er ferdige med å spise mat så kom Malin så de skulle få seg litt dessert.


Etter middag i dag var jeg og Patran på besøk hos Vesla. Hun trivdes kjempefint i sitt nye hjem sammen med elghunden Bamse. Hun ble glad for å se oss når vi kom, gikk til døra når vi skulle gå, men stoppet da jeg sa at hun ikke skulle være med meg, men kose seg med Bamse.


Vent litt da mutter'n, vi var ikke helt ferdige...


Hver dag er det flere kosestunder med valpene. Er Patran borte så er det bare å gå i valpekassa for å sjekke. Hun har bodd i valpekassa hver gang vi har kull, så både hun og valpene får mye kos.


Når en klør i tenna er det godt å ha en finger å bite i.


For hver dag har valpene begynt å leike litt og litt mer. Snart er det full fart hele tiden mellom ladingene.

Så var det kvelden her også. I morgen får jeg vaske litt hus så det blir ryddig her igjen, handle litt mat og gå tur med hundene, kose med valper ... ja tror nok den fridagen går unna også...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...