tirsdag 8. november 2011

Valpene 1 uke allerede...


I dag har valpene blitt en uke gamle og vokst betraktlig siden de ble født. Nå veier den minste 540 gram, mens den tyngste veier 875 gram.


Hvor er puppen?

Bildet ble vel ikke helt sånn Merethe hadde tenkt, valpen bare leitet etter puppen i saueskinnet og ville ikke posere for å bli tatt bilde av nei.


Her venter valpene på tur for å bli veid. Valpekassa fikk nye aviser og nytt teppe i dag, da alle skulle ut på kjøkkenet for veiing. To stykker klarte faktisk å krabbe ut av kurven, så dette er en sprek gjeng.


I kveld tok jeg med meg Lady, Vesla og Mounty for å gå tur på Sokna. Siden Wenche Lill har byttet jobb og ikke har fri på onsdager lenger, har det blitt lenge siden vi har gått turer. Det var faktisk så lenge siden vi hadde gått tur at jeg fikk bursdagsgave... Kjekt å spre dem litt da, så en ikke får alle på en gang. Vi får håpe at det ikke går så lenge til neste gang det blir tur, men i helgene har vi liksom nok annet begge to. Nå blir det mørkt med en gang en kommer fra jobb om kvelden, så da er det litt mer kvialt å ut på tur sammen med andre. Da tar en en runde i nærheten isteden.

I dag avslutter jeg med noen ord fra Merethe sin blogg, Gyldne poter.

Søte små, som har hele livet forran seg...
Tenk å være liten, ikke kan man se, ikke kan man høre. Alt du vet er mammas varme mage, og lukten av henne.Små mjuke poter, som er det hele livet, og skal bære deg gjennom godt og vondt, uansett underlag.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...