fredag 4. november 2011

Valpekull på valpelisten



Valpekullet er på valpelisten til Retrieverklubben. Det betyr at kullet har visse krav oppfylt for å kunne komme på denne listen.

Jeg hadde repratør her til vaskemaskinen min som ikke er to år engang. Hans konklusjon var at hele maskinen var tett av hundehår! Skjønner ikke hvor han tar det ifra...

Har tenkt på navn på disse små firbeinte, og mange hevder de bør få navn etter "working" siden nesten hele bunten er født på jobb. Merethe kom med Mumidalen kull, men jeg står nå ikke å roper "Snorkfrøken" eller "Mumimamma" så da vil nok ingen andre gjøre det heller. Da er det bedre med lange fancy navn på stamtavlen, så kan de hete Trofast, Pluto eller hva det måtte være i det daglige. Men stilige workingnavn gror ikke på trær. Siden kennel Inspiration i Sverige har et kull med yrkestitler så er det liksom oppbrukt også.

Har kikket litt i både Dogweb og på Rasdata i Sverige, men konklusjonen var: Fryktelig mange elendige navn på hunder rundt om. Så jeg får heller finne navn etter en som virkelig jobber når han er på jobb. "Agent 007, James Bond" For å slå en ting fast så er jeg ingen Bond-fan, har vel kanskje sett en film eller to oppgjennom årene. Han har jo tross alt holdt seg like ung fra første filmen i 1954 og fram til den nye som kommer neste år. Litt av en bragd i seg selv det der.

En liten pressentasjon av jentene i kullet.








Og for dem som tror det er enkelt å få fine bilder av svarte små urolige nøster så er det egentlig bare å prøve. Valpene er veid i kveld også, nå er det blitt større forskjell på dem. Minstemann veier 410 g og den mest glupske har blitt hele 625 g!

Så til slutt de fire siste guttene.








Malin og Vesla går plutselig helt fint i sammen igjen uten noe form for maktmarkering. Det er vel stille før stormen til en av dem før løpetid har jeg misstanke om. Men det blir jo litt mindre strevsomt nå som Malin har valper. Det er ikke lenge hun har tid til å være utenfor valpekassa, men i dag så ble hun med ned på jordet for å aiere litt i mørket. Rekker jo ingen ting omtrent når en kommer fra jobb nå som klokka er blitt flyttet en time. Siden jeg var flink å vasket hus etter jobb i morgen og jeg fikk låne vaskemaskin av repratøren i dag. Så er det vel bare å vaske klær til den store gullmedalje i morgen. Fyre i ovnen så de tørker og få de i skapet.


1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...