fredag 25. november 2011

Prosjekt lilla så si ferdig

I dag ble det ikke noe maling, nå har jeg bare igjen litt småflekking for å få det bra. I ettermiddag har vi bært møbler og hengt opp ting, så nå er det første natta til Patran på "nytt" rom. Hun har hatt det som soverom tidligere også, men så skulle hun plutselig bli stor og ha rom nede som de andre ungene. Nå er hun da oppe igjen, og da er det  bra. Holder hun det ikke ryddig så får hun bo i garasjen sa jeg til henne.

I morgen er det klart for Dogs4All på Norges Varemesse, så Mounty er badet og shinet. Skal bare ta en liten stuss med saksa i morgen tidlig. Det blir morsomt å ha med Merethe på utstilling igjen. Hun skal ikke stille noen, men være med for å ta noen bilder regner jeg med. Siden valpekjøperen som skulle kommet i morgen ettermiddag ikke kommer av likevel, så trenger jeg ikke stresse hjem for å få ryddet ferdig heller. Tyder på en lang koslig dag i morgen. Spørs om klokka ringer kvart på fem, så jeg får vel finne senga.

Holder dette mildværet seg så kan snart valpene få sin første tur ut i hundegården for å spise maten sin. I dag var det 10 varme grader når jeg dro på jobb så julestemningen er IKKE her i det heletatt. Kjøpe julegaver i romjula tror jeg...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...