mandag 14. november 2011

Kvelds kos


Ada leiker ikke inne, men de to minste har ikke alltid fått med seg at det ikke er lov.


Skulle egentlig ha handlet litt etter jobb i dag, men dro heller hjem. Det var da jeg fant ut at jeg ikke hadde noe å servere til middag, så det ble karbonader og stekt egg på brødskive. De andre i huset tror at veden spaserer inn i ovnen selv og tenner på seg selv. At eggene  triller inn i kjøleskapet, at hundene får mat i skålene sine selv. At middagen lages og serveres med alt tilbehør og stabler seg inn i oppvaskmaskinen etter bruk. At gulvene er av typen selvrensende og støvet fordufter som dugg for solen. Skitne klær kryper inn i vaskemaskinen og opp på klessnora til tørk. Etter et døgn så bretter dem seg sammen og stabler seg pent inn i alle skap. Til tider litt lei ja...


Når jeg da er ferdig med alt dette som gjør seg selv, så kryper jeg opp i valpekasse og snuser inn den gode valpelukta. Holder de små kroppene tett inntil halsen og kjenner de små hurvete tungene leite etter mammas pupp. Når de kjenner at den ikke er i nærheten så sovner dem med en våt snute i halsgropa di. Bare synd dem vokser så fort, i morgen er dem to uker allerede!


Mounty er blitt litt og litt mer modig, så når Malin er ute så benytter han sjansen for å sjekke ut disse nye leieboerene som har kommet i hus.


To uker til så kan valpekjøperene komme strømmende... Snart skal de få smake sitt første måltid med "fast" føde. Malin er sulten bestandig nå og glemmer jeg å sette ned en matskål til henne når jeg legger meg, ja så forskyner hun seg selv av alt som er spislig som hun kan få tak i.


På torsdag er det trening med Mounty igjen, nå er det ikke lenge til Dogs4all på Lillestrøm heller, da er det fult fokus framover. Anbefaler absolutt å ta en tur for å titte siste helga i november, det er ikke bare utstilling der, men noe for enhversmak som angår hund. For ikke å snakke om mye "kjekt å ha" å kjøpe.


God natt og sov godt...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...