onsdag 23. november 2011

Godt med fri i dag


Som alltid med en ubetalt dag, så har jeg mer enn nok å gjøre hjemme her. Særlig nå med valper som trenger kos om dagen. Først så var det bare å få noen unger ut av huset så jeg fikk startet med avslutningen av denne malingen min. Etterhvert som prosjektet skrider fram så kommer Patran med flere ting som må males lilla. Kan jo ikke ha møbler i noen annen farge på rommet sitt nei. Vi får male så lenge vi har maling har jeg sagt, for jeg kjøper ikke mer!


I går var valpene blitt hele tre uker gamle. Nå stikker det fram små skarpe tenner og bjeffingen har tiltatt når det er noe dem vil oppnå.


Mounty passer på at det ikke blir igjen noe i matskåla til valpene når dem er mette. Han tar oppvasken av skålene og jammen får ikke valpene en rundvask hver seg også.


Spørs hvordan han reagerer når valpene får nye hjem å flytte til.


De Mounty ikke rekker å vaske vasker litt på hverandre.


Når valpene hadde fått frokosten sin og en melkesup av Malin så ble det tur på de andre hundene. Da sover valpene i flere timer og er nesten ikke til å få liv i.


Nå har dem blitt så store at de når opp til puppen selv om Malin står.


Etter turen ble det både maling og reingjøring i hønsehuset. Reingjøringen der ble litt mer omfattende enn jeg hadde tenkt. For når jeg skulle bytte hos Sebrafinkene, så stakk det jammen et par ut av buret sitt. Ja ja tenkte jeg, satte opp dørene til buret og regnet med at dem ville flakse inn igjen før jeg var ferdig hos hønene. Men nei da, dem stortrivdes med å flakse rundt ørene på hønene som ikke skjønte noen verdens ting. De bare skakket på hodet og lurte på om det var mat, eller om dem tok maten deres.

Etter middag så ble valpene flyttet ned. Da har begynt å krabbe seg ut av valpekassa, men ikke like flinke til å krabbe inn igjen. Så sitter dem der å hyler da og venter på hjelp til å komme inn til de andre igjen. Nå har dem fått større plass og Malin kan fritt hoppe inn og ut som hun vil.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...