søndag 25. september 2011

Høsttur i elgjakta


Selv om elgjakta begynte i dag, så må hundene få tur. Det ble en tur i havna nede ved elva i dag, for det smalt som bare det rundt veggene her.


På den ene kanten er det sjelden jeg går fordi skauen ligger som en kortstokk i nordavind.


Det gir mye trening for hundene og ikke minst meg også, som må klatre over disse buskene.


Til og med Ada koser seg med hinderløypa.


Gamle trær som det har begynt å gro mose på. Snart råtner dem opp.


Etter skauturen ble det risensgrynsgrøt til middag. For at Merethe skulle få litt kjøretrening så ble det tur på alle sammen i dag til Hønefoss for å fylle diesel og spise softice. Nam nam.


Tåka lå lenge i dag før sola stakk igjennom. Klærne som jeg vasket tørket så si på snora ute, så nå er det bare å ta dem inn og fyre litt i ovnen så blir det bra her i kveld.


Lady gikk i land på feil side av elva i dag ble litt forfjamset før hun stupte ut i bølgene igjen for å komme over til oss andre igjen.


Mounty er fremdeles best på land, men det ble en liten svømmetur på han i dag. Vannet var ganske kaldt blitt, så de koset seg inne når vi var tilbake igjen.


Jentene gir seg ikke med å svømme før jeg sier vi skal gå hjem igjen.


Guro er ikke i tvil om å holde seg langt opp på land så hun ikke skal risikere å falle ut i elva, eller at de andre skal riste seg for mye på henne.




Litt posering. Malin har begynt å få litt mage, og har vært litt pirkete i matfatet i det siste. På onsdag er det time hos dyrlegen for ultralyd. Det skal bli spennende å se om det er små bebisser der, eller om det blir slankefor på henne. Mounty har kun fått to måltider i dag, for nå har han begynt å legge litt på seg. Kan ikke bli tjukk heller.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...