onsdag 28. september 2011

Fire små hjerter som banker...


Gjør ikke så mye å stå opp tidlig for å dra på jobb når det er slikt vær... Jaktfolka er i gang og elghunden løp rundt på jordet her når det begynte å lysne. Det syntes ikke mine hunder særlig om og startet ett skikkelig kor. Da forsvant hunden til skogs igjen.



I dag ble Malin med på jobb for jeg hadde time hos dyrlegen for ultralyd. Det var noen spennende timer før Malin lå på ryggen og fikk gele på magen etter en kjapp klipping av pels. Alle var spente på hvordan det sto til med Mounty. De var så glade for å høre at han var i sitt gamle jeg igjen. Malin storkoset seg med all oppmerksomheten hun fikk. Første forsøk viste en eneste valp, for hun måtte tisse. Hun hadde tisset før vi dro, men trengte tydligvis mer. Vi gikk ut på tissetur og så var det opp på benken igjen. Da fant dyrlegen fire små bankende hjerter. Så hun har minst fire valper sa han. Om jeg ville ha et eksakt antall så måtte jeg komme rundt dag 50 for å ta røntgenbilde. Nei jeg så ikke det som nødvendig, for jeg var mer ute etter om hun skulle begynne å få valpefor nå snart, eller om jeg skulle sette igang en slankekur.


I morgen er det klart for trening på Nedmarken igjen. Da er Mounty på plass igjen for å få litt sosialisering og trening. Gleder meg til den.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...