søndag 3. juli 2011

Nye finker



På formiddagen ble det langtur på hundene igjen, må passe på nå som sola ikke skinner. Det har den nesten ikke gjort siden i april, så det virker ikke som det blir noe sommer å snakke om i år.

Når jeg kom nedigjen fra skauen så var jeg innom for å se om hønene hadde verpet noen egg. Denne høna her har vel ikke helt bestemt seg for hva slags egg hun vil verpe, det ble mørkt i begge ender.

Så regnet det litt igjen da, godt det for nå var det virkelig bløtt!

På ettermiddagen kom Heidi og Morten innom med resten av sebrafinkene dem hadde igjen. Nye prosjekter på gang så dem trengte plassen til noe annet. Når jeg slapp dem sammen så ble det full konsert, det virket som dem kjente hverandre igjen. Det er jo ikke så lenge siden jeg hentet mine.

Den hvite er skikkelig lekker synes jeg. Jeg fikk også en som var betraktelig mye brunere enn dem vi hadde fra tidligere også, så nå er det litt mer fargespekter. Hos Heidi hadde dem ikke badekar, så når dem kom i buret her så stupte dem i badet og badet alle sammen.

Spørs hvordan det går med eggene i rugekassa når det plutselig kom flere inn i buret.

På kvelden i går dro vi på grilling til to som Leif skal begynne å jobbe sammen med på mandag. Jeg og Patran dro hjem halv ti, for jeg har ikke sans for at folk tyller i seg drikkevarer når det er unger tilstede. Selv sendte dem ungenen til sengs så da var det like greit å dra hjem. Blir nok ingen nye omgangsvenner dette her nei. Det andre paret på besøk hadde ingen unger så det var vel greit nok for dem.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...