torsdag 7. juli 2011

Mitt nye liv...

Jeg skal skaffe meg to omplasseringspudler og starte med oppdrett av "Dodler", bloggen skal handle om mat, interiør og hager... Ja jeg vet vel og interesserer meg vel mildt sagt ekstremt lite om disse tingene, så da kan jeg ta imot litt konstruktiv kritikk... da kan det jo bare gå en vei og det er oppover...

* *
På morgenen i går blei det lang skautur, siden jeg hadde fri og jentene liker å sove litt om morgnen så blei det tur på hundene. Jeg skulle vaske golvene så det var kanskje ikke så lurt å vekke ten-åringer for å vaske soverommene ved ni tiden om morgnen. Litt barmhjertig er jeg innimellom.

Blåbærene har begynt å modnes, det er tidlig. For blåbærtid er høsten! Vil da ikke ha høst i juli?

Kantarellen kommer poppende for hver dag jeg går tur, snart er dem plukkbare.

Fåresoppen er faktisk plukkbar allerede. Ennå mer høst!

Godt å avkjøle seg når en løper rundt og der er varmt og trykkende ute. Hadde virkelig frisket opp med litt tordenvær, men det kom bare en liten regnskur i kveldinga.

Etter turen var jeg innom hønsehuset og plukket inn noen egg.

Jentene hadde våknet så jeg kunne gå igang med vasking, det trengtes virkelig. Hundene røyter og nå som det regner nesten hver dag så fester det seg mye sand i pelsen til hundene. Etterpå var jeg flink og klippet plenen. Må jo gjøre det ved hver mulighet ellers blir den kjempelang igjen. Innimellom dette fikk jeg tid til å lage hjemmelaget pizza.

Jeg hadde avtalt med Kari at jeg skulle komme ved halv sju tiden og hjelpe henne med oppstillingsbilder av valpene. Merethe ble med for å øvelsekjøre. Hun blir stadig flinkere og flinkere, snart kan vi lure oss ned i bye en tur. Mens jeg vasket tok hun med hundene ned i elva for et bad, så kanskje golvene mine holder seg reine litt lenger enn de ville gjort ellers. Hun kom inn på førstevalget sitt på VGS til høsten også, så nå skal hun gå helse og sosialfag. Skikkelig flink jente jeg har der! Da vi kom til Kari så satt Lolita i hengekøya og koset seg.

Gode myke varme kropper som en kunne snuse på, valpelukta er helt herlig.
Oppstillingsbilder er ikke så enkle når dem er så små, men hodebildene ble helt nydelige.

Når dem er så små så er det ikke så lenge dem er våkne omgangen.
Lisser er gromt for små skarpe tenner...
Litt stor knute, får ikke den inn i munnen!

Takk for titten Kari!

I dag har jeg prøvd å få til web camera til valpekassa, da jeg endelig fikk det til så viste det seg at jeg bare fikk det til på nettverket hjemme og ikke så andre så noen ting. Hm må vel jobbe litt til med saken så kanskje det går. Har spurt et par jeg kjenner så får vi se om jeg får et svar iløpet av morgendagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...