torsdag 16. juni 2011

Forberedelser



Lady i dag. Tenkte jeg skulle ta et bilde hver uke så får vi se om magen vokser etterhvert. Følg med på siden for valper ventes i august.

Avreisedagen nærmer seg så det må vel til noen forberedelser i morgen. I dag ble det klargjort for ferie på jobben, jeg ble ikke helt ajour, men hva kan man vente seg når det er for mye å gjøre. Men nå har jeg ferie!!! I morgen må jeg handle bittelitt, før turen går til Biri for ny hyrdestund for Lady. Håper på oppholdsvær så vi slipper å bli våte i det minste.

Dyrene har fått reine tilholdssteder bortsett fra degusene. Dem får jeg ikke tak i, men i morgen er det håp. Merethe kom hjem fra skoleturen i Kristiansand i dag, så da kan hun huke tak i dem i morgen. Mamma har fått matinstruksjoner og da er det vel bare å kjøpe en koffert og få pakket noen sommertøy oppi den. Virker ikke som en får bruk for det hjemme her i allefall. Det viktigste som fotoapparat, billetter og pass er plassert på kjøkkenbordet for at det forhåpentligvis blir med på tur i morgen.

Mamma og pappa er hyret som dyrepassere, dem må ha litt mat og stell mens vi er borte gitt. Godt det så slipper det å stå tomt her. Etter at jeg hadde vasket huset i ettermiddag så ble det tur på hundene i skauen. Vesla bare bruker kjeft på Mounty om dagen, så der er deffinitivt løpetiden over.



Dennegangen ble det bare 2 kyllinger, håper dem blir høner da...


Skulle nok tatt egg til ruging før vi tok livet av en haug med haner sistgang. Men nå har jeg 35 høner, så da blir det nok noen egg til vinteren.

Halv tre natt til lørdag er avreisen til Gardermoen, så om en skal sove litt på forrhånd eller om en skal "døgne" er jeg ikke helt sikker på. Men det er lurt å sove litt, for ellers så havner en i seng tidlig kveld første dagen der. Fikk tilsendt linken til hotellet vi skal ligge på fra reisebyrået for noen dager siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...