søndag 5. juni 2011

Chanell

Patran og Chanell, 

Nå har laderen til dataen begynt å kutte ut når den finner det for godt, virker den blir den skikkelig varm og i kveld luktet det litt svidd også. Så nå er det vel bare å ta en tur innom Elkjøp og se om dem har en acer lader til meg. Har dem ikke det så blir det dårlig med oppdateringer til jeg får tak i det.

Chanell har vært her hele helga, hun er ikke helt komfortabel med at Thea ikke er i nærheten. Fryktelig mammadalt, men vi sniker henne med ut til tider så hun skal få litt fototrening hun også. I dag holdt Patran henne og det ble mange riktig flotte bilder av dem.

Mitt nye prosjekt "veskehunder", eller ikke. Nei det er ikke helt størrelsen for meg, men en rase som er litt større enn pommerian kunne jeg tenke meg. Jeg har lenge siklet på Sheltier, men så falt valget på Eurasier sist. Har du fulgt med litt på siden så har du fått med deg at det er et skrinlagt prosjekt da en ene har patella lukserasjon og den andre har D på røntging av frambeina. I helga har jeg lest mye om sheltien og trålet hjemmesider i både Norge, Sverige og Danmark, både hjemmesider og klubbsider.

Kanskje jeg kan ta oppigjen agilityen også med en slik kjapp liten tass. Rambo var godt igang, men så endte det utenfor planen etter at hoggormen beit han. Jeg så bilde av en flott hanne, sendte en mail for å høre om dem hadde valpeplaner og jammen skulle dem ikke ha valper med han som far i år. Sukk. Da er det bare å gå inn i tenkeboksen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...