søndag 29. mai 2011

Vindvær og regnbyger


Så ble det skautur på dem i dag...
Når sola er framme er det skikkelig varmt, men så fort vinden får tak så er det så surt og kaldt at det er bare å gleme å sole seg litt. Isj, jeg som kunne tenkt meg litt grunnlag før vi dro nedover så vi skulle slippe å bli så veldig solbrendte.

Vi rakk ikke helt nedigjen etter skauturen i dag før det kom litt regn, ispedd litt haggel. Vi ble ikke så våte, men det var godt å komme inn igjen. Ikke mye som har skjedd her i dag, merker at en har skuret og vasket i noen dager. Har nok brukt noen muskler som en ikke bruker så ofte. Særlig i underarmene.

Etterpå skal Merethe kjøre en tur, så da kombinerer vi det med og kjøpe oss softice. Thea og Kenneth blir vel kanskje med en tur også, så Thea får en liten pause i lesinga til eksamen. På en måte er det godt og ikke skulle opp til flere eksmener, men det er jo gøy å gå på skolen også da. Spørs om jeg får søke om et års permisjon og ta et år på skole. Hva jeg skal studere er vel en helt annen sak, det må jeg nok tenke litt over.


Etter middag gikk turen til Krøderen Kro for å spise Softis. Merethe kjørte bra i dag og vi kom helskinnet både fram og tilbake. Baksetet fult av Kenneth, Patran og Thea.


Nam nam...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...