søndag 3. april 2011

Kyllingene har flyttet til hønsehuset.

Deilig dag med mange varmegrader, klikk for flere bilder...
Kjempe tåke i dag på morgnen, men utpå dagen så ble det knall sol og det var bare å ta livet med ro i solveggen. På formiddagen så gikk jeg på skautur med hundene, på veien tilbake gikk vi innom der vi skal ha valpetreff neste søndag. Det var begynt å smelte rimelig bra, så det er ikke noe problem om en uke. Og selvfølgelig blir det flott vær!

Etterpå gjorde jeg reint hos hønene, for det var på tide å flytte kyllingene innefra og ut i større bur i hønsehuset. Da var det på med varmelampen og fylle opp med kyllingmat og vannautomat. Vaglepinne og fire ganger så stor plass, da blir det bra. Da jeg sjekket til kvelds så flakset dem rundt, noen spiste og andre vasket fjærene i flisa. Jeg har 4 silkehaner som snart må bøte med livet om ingen vil ha dem, det er i meste laget med 6 haner i hønsehuset. Får se hvor mange haner det blir av kyllingenen da.

Litt utpå dagen så ble det skikkelig bra solskinn, så da slappet jeg av i solveggen mens Patran hoppet tau og engasjerte Vesla. Vesla var heltent på hoppetau og hoppet etter beste evne. Etterpå ble det fotball sparking før vi gikk inn for å lage middag.

Til sommeren så er planen å få til en ridetur med overnatting og kanskje ett kurs innimellom, så det kan bli en spennende sommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...