fredag 29. april 2011

Koslig besøk i dag

Skikkelig fredagsfølelse i dag på jobben, så jeg var ikke fult så effektiv som det jeg hadde tenkt meg egentlig. Da ble det med en perm hjem i helga også, så får vi se om jeg får gjort litt en kveld. Men det blir ikke i kveld det er sikkert! Nå er det avslapping på sofaen med fyr i ovnen!

Etter skolen i dag ble Patran med ei venninne hjem på overnattingsbesøk. Jeg og Merethe tok en enkel middag med hamburgere og masse salat og mais ved siden av, før jeg vasket huset. Det skal jeg i allefall ikke gjøre om det blir knallvær i helga. Happy kom på besøk og skal være til onsdag da jeg får hyggelig besøk av Hege Iren og Kristine.

Happy og Guro fant hverandre med en gang og det var full leik som sist hun var her. Mounty prøvde å henge med litt men han var som luft for disse jentene. Spørs om det blir bedre i morgen, kanskje dem har tid til å leike med han da...

Når jeg var ferdig med å vaske kom dem som overtok Sognafarets Lord of Mount Everest "Lord". Han var blitt en egenrådig herremann som protesterte litt til tider. Etter ett år hos dem er han blitt litt mer husvarm enn han var til å starte med. Dem er kjempefornøyd med han og han fungerer bra i dagliglivet. Det er kjempekoselig å se igjen "valper" som en har solgt og som i tillegg ble omplassert i fjor sommer.

I helga er det flere stykker av mine valper som skal på utstilling, jeg ønker dem masse lykke til og venter spent på resultater!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...