tirsdag 8. mars 2011

Veldig fornøyd med Forminhesten min ;)


Forminhesten min Knerten

Etter jobb i dag dro jeg innom for å få litt inspirasjon for utstyr til Knerten. Da jeg dro hjem så hadde jeg kjøpt med meg det meste av hva jeg trenger framover. Knerten har fått seg grime, leietau og gjort til salen. Ett ulldekken kjøpte jeg også, for han trenger ikke noe vinterdekken nå utover, men ett som holder han varm til svetten har tørket.

Når vi hadde spist i dag så dro jeg og jentene for å prøve utstyret på han. Dekkenet var akkurat passe, og grima passet bra. Jeg kjøpte meg skikkelige vinterstøvler, er bitte litt kaldt å ri i joggesko med ullsokker den siste halvtimen. Det tar gjerne en stund for meg og Tone Lise når vi koser oss på ridetur. Da har sola gått ned og kuldegradene kommer krypende. Fant ei ridebukse også, siden jeg ikke finner igjen den gamle buksa mi. Kan ikke fatte og begripe hvor jeg har gjort av den. Jeg kan da umulig ha kastet den? Men siden det er en 10 år siden jeg rei litt sist og da brukte jeg den ikke tror jeg. Og før det så hadde det vel gått ti år til... så etter 20 år så er det litt rart om jeg skulle ha den i skapet fortsatt?

Jeg hadde lovet Patran en tusletur på Knerten, så når vi hadde prøvd utstyret så salet Merethe opp og jeg leiet Patran en halvtimes tid. I mens vi var ute så hjalp Merethe til å sette ut en ny siloball til hestene. Siden det blåser vanvittig i dag så blåser høyet bort før hestene får spist det opp. Merethe fikk en ridetur bortover jordet også, men det var ikke så godt heller med blåst fra alle kanter. Håper på mindre vind i morgen for da skal jeg og Tone Lise på tur mens Patran er på skolen. En morgentur ved 9 tiden. Morgenstund har gull i munn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...