tirsdag 1. mars 2011

Nordlys over halve himmelen

Klikk for å se flere bilder fra turen til Merethe i dag...
Begynner å bli bedagelig dette her å ha noen som er hjemme fra skolen på vinterferie om dagen, men for min egen del så blir det skitur på kvelden avlikevel. I kveld ble turen ekstra hard. Pappa kom med skiene også, og han er jo "gammel trenet brannmann", men jeg som bare er "unge jenta" og i disse VM tider, så er det bare å bruke de kreftene som finnes og legge seg på hjul. Jeg går tre åttetall på jordet om kvelden, det bruker jeg en time på ca. Men i dag så var det unnagjort på snaue 50 minutter! Da ble det ikke noe styrketrening etterpå nei, for jeg var litt gåen i armene etter å ha staket litt mer enn jeg pleier. Hundene hadde fått sitt også, for dem måtte løpe mer enn dem pleier. Nå ligger alle sammen og snorker rundt beina mine. Da jeg gikk innigjen i kveld var det nordlys på halve himmelen. Jeg var innigjen etter fotoapparatet, men det var ikke sterkt nok til at det kom fram på bildet. Det er sjelden det er så mye på himmelen når det ikke er kaldere ute.

I morgen er det fri fra jobb, da skal jeg kose meg med hunder og jenter. Om sola titter fram så blir det pølsegrilling og en liten fotoshoot av både Mounty og Happy. Trenger nye bilder av dem til hjemmesiden. Dem vokser jo så fort at en rekker nesten ikke å henge med.

Spørs om Kristine og Jostein ser forskjell på Happy når dem henter henne neste uke. Hun blir nok glad i allefall regner jeg med, for da får hun slappe av på jobben om dagen igjen og ikke herje rundt i hundegården. Ada og Malin nærmer seg slutten på løpetiden nå. Dag 18 i dag, så nå burde det roe seg. Mounty er kun interessert i Ada, nå har han skjønt poenget og prøver å ri. Inne går det greit for der er det ingen som får lov til slik aktivitet, men når dem kommer ut er det full fart. Så nå gjelder det å passe på at Mounty og Ada ikke er ute  samtidig. Da jeg er på jobb så setter jeg Ada og Malin i samme bingen, dem er ganske "utslitte" når Merethe tar dem med på tur. Ada er helt våt rundt halsen etter all slikkingen til Malin.

Før jeg dro på jobb i dag så tok jeg gentestene på Mounty og Lady, så jeg skulle få dem i posten på jobb i dag. Veldig enkelt, fylte bare ut et skjema og la ved i konvolutten, så er det bare å vente på at resultatene kommer på mail iløpet av noen dager. Det tok ikke lange tiden fra jeg betalte og bestilte på nettet, før konvolutten kom i posten, så svaret burde ikke bruke lenger tid tilbake. Spennende å se om jeg kan bruke Truls, eller om jeg må se meg om etter en annen hanne til Lady i sommer.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...