onsdag 30. mars 2011

Mountys store overraskelse

 Klikk for mange vårbilder...

Dagen startet med en tidlig ridetur sammen med Tone Lise. Turen var på vel en time bare i dag. Vi tok en runde på jordet og inn ved Bjørneplassen før vi avsluttet på jordet igjen. Det var et lite skarelag, men stort sett så gikk vi oppå.

Patran hadde med ei hjem fra skolen og mens dem styret på  så tok jeg med hundene ned til elva. Heller ikke i dag var det noen som hadde lyst på et bad. Merkelig egentlig, for dem har jo vært skikkelig hippene på å bade tidligere. Mounty som ikke har opplevd sommer og sol, eller is som smelter for den saks skyld, så han fikk seg en skikkelig overraskelse i dag. Plutselig brast isen og han bompet til bunds, men klarte helt fint å komme seg opp på isen igjen helt alene. Lady prøvde å hjelpe til, men det var vel mer regnet som å løpe iveien.

Travselen til Knerten er ferdig vasket og skuret, så i dag hang den til tørk på hundegården, så er det bare å sette seg til å smøre i morgen. Må nok ta den minst to ganger om ikke fler er jeg redd, for å få den skikkelig myk og medgjørlig. Spørs bare om jeg får sammen alle delene der de skal være da...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...