fredag 4. mars 2011

Mounty på jobb

I går var Leif en snartur innom når han kjørteforbi. Jeg plukket han opp nede ved veien så han skulle slippe å koble av hengeren. Etter en dusj og noe som lignet middag, dro han og Patran videre til Bergen. Kjempestolt lita jente som skulle være med pappa på overnattingstur i lastebilen. Kjempetøft at pappa hadde kontakt i bilen så data'n kunne være med i tilfelle det skulle bli litt langtrekkelig. Da jeg snakket med dem på telefonen i sta så satt dem i Lærdal og spiste middag. Hun hadde skravlet til tider noe i overkant, men han er jo ikke så mye hjemme at han har lært seg å sile ut det meste. For der går skravla rimelig javnt.

Kenneth hadde kjørt Merethe til Hvittingfoss, så jeg var helt alene i går kveld. Da tok jeg meg en tur bort til en forrandring, for det er ikke ofte jeg er noen steder uten hunder. Jane var der også, og jeg fikk prøve meg en stund i "bestemorrollen". Var disse babyene virkelig så små? Selv om Allan nå har blitt 7 uker så var han fremdeles knøtt liten. Jeg gikk litt rundt og koset med han mens dem spiste Tacoen sin. Godt for dem å kunne få slappe av litt også. Men jeg er ikke klar for å bli bestemor på mange år ennå!!!

Jeg og Tone Lise hadde en kjempehyggelig kveld med småspising av Taco og skikkelig hyggelig prat. Alltid koselig med henne.



For litt sosialisering sin skyld så var Mounty med på jobb i dag. Gjett om han kjente seg igjen? Det ble en runde med kos og leiking med gamle leiker før han la seg til å sove.



Jeg hadde ikke med noen grinn til døra, og han vara veldig oppdagelseslysten så det endte med bånd i dag. Jeg hadde ikke tid til å ha et halvt øye på han hele tiden, og plutselig var han et snikende ullteppe som var sporløst borte. 

Når jeg kom fra jobb og hentet egg og posten hos mamma og pappa, så lurte dem på om jeg ville ha middag med dem siden jeg var alene i dag. Jo da så slapp jo jeg å lage noe til bare meg. Deilig lungemos med krokanis til dessert ble det. Når jeg kom hjem sank jeg ned i sofaen med nyinnkjøpte blå druer. Mmmmmmmmmmmmm i dag blir det bare kos. Hundene har fått sitt og ligger helt utslått og sover rundt beina mine, og siden det ikke er noe å se på Tv i kveld, så ender jeg nok opp i badekaret innen rimelig kort tid. Kan finne meg en bok å lese i og ha litt lavendelolje i karet. Da mangler det bare noen til å masere meg etter badet...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...