fredag 25. mars 2011

Happy på besøk i helga

Vårsteming ved elva... klikk for flere bilder av turen på jordet i dag...

Ukas siste dag på jobben og to dager med fri å se fram til. Når jeg var ferdig på jobb dro jeg innom for å bære vann til hestene og ta med meg Ekko hjem. Tone Lise var ikke ferdig på jobb før over seks om kvelden, da er det greit å slippe å ut med hund når en kommer hjem.

Merethe hadde laget gryterett når jeg kom hjem fra jobb og Kristine hadde akkurat avlevert Happy for helga. Hun hadde med seg flotte påskeliljer og servietter med krokus. Og ikke minst påskeegg! Etter middag tok jeg med alle hundene ned på skaren på jordet, da fikk jeg jammen se et svanepar på toppen av fossen. Jeg prøvde å liste meg litt nærmere, men med 8 hunder og en snakkesalig 8 åring på slep så kom det vel ikke som noen bombe at dem fløy.

Hundene fortsatte å leike ute mens jeg gikk inn for å ta helgevasken. Ved halv åtte tiden kjørte jeg Ekko hjem igjen. Da hadde Tone Lise ordnet så det skal bli strøm på gjerdet rundt hestene igjen. Blesa er litt hard på gjerdet når Knerten er på tur, så vi måtte finne på noe. I morgen skal vi på langtur, så da håper jeg dette vindværet tar en pause.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...