torsdag 10. mars 2011

God kveldstur


Etter jobb i dag var vi bedt til mamma og pappa på middag. Koselig det siden hun absolutt ikke skulle feire bursdagen sin som var for en god stund siden. Da jeg skulle gå til hønene med vann til kvelds så var det egentlig ganske skittent der. Så Patran ble med meg og skiftet flis hos dem. Da koser dem seg skikkelig når dem får "vasket" alle fjærene i ny sagflis.

Nå er det ikke lenge til eggene i rugemaskinen skal klekkes, så neste gang jeg skifter flis hos dem så må jeg nok lage til så kyllingene får plass i karnappet igjen som dem var sist. Håper det blir noen da, så det ikke bare blir to stykker liksom. Jeg har ikke lagt noen dvergegg til ruging, så blir det noen så blir det store høner. Flere haner trenger jeg ikke altså. Det får holde med 3 i en flokk.

I kveld ble det gåtur innover ved Fonkebakken med alle hundene, Ekko og Tone Lise. Vi la noen planer for både våren og sommeren, så nå går vi en fin tid i møte. Når vi kom tilbake til henne lempet jeg alle 7 hundene inn i bilen igjen, før jeg gikk ned for å sjekke Knerten til kvelds. Ikke verst det å få plass til alle hundene bak i Vectraen. Ikke mange personbiler som har så stort lasterom nei. Tone Lise hadde bært vann og foret hestene til kvelds før vi gikk kveldstur, så nå ble det bare kosen. 

Patran var så lei seg i dag, for ingen trodde på henne når hun fortalte at hun hadde fått hest. Så i morgen skal hun ha med bilde av seg og hesten på skolen, så får jeg skrive en lapp hun kan vise fram at det er sant. Ikke enkelt å være liten og ikke bli trodd når en forteller ting. Får litt vondt av dem da. Hun får vel få seg en leietur på Knerten i morgen, så kan jeg og Tone Lise ta en skikkelig rundtur når hun skal i ski og ake bursdag på lørdag til en i klassen sin. Håper bare på solskinn da  iallefall, så det kanskje kan bli noen flotte bilder av Knerten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...