mandag 7. mars 2011

Brått hesteforeier!

Sognafarets Amazing girl in Venice
"Luna"


Her en kveld dumpet det ned en koselig mail fra Elverum. Luna stortrives i dagliglivet og koser seg på skiturer i vinter. Beste aktivitet så langt i vinter er å løpe avgårde med vottene til minstemann.


Happy er fortsatt her hos oss, hun skal ikke hjem før fredag. Spørs om hun gleder seg til å få litt fred igjen. Guro og Mounty er kjempe flinke til å ta seg av Happy så det er stort sett leik hele tiden. Vi får til en skitur på en times tid hver dag, eller kveld. Det ble det også tid til i kveld. Herlig med noen få kuldegrader og knall skiføre for smørefrie ski. I nedoverbakkene gikk det litt vel fort for min del, så det ble litt haking utenfor løypa.


Luna på skitur

Litt brått på i går kveld kom det at jeg kunne ta over Knerten. Da var det ikke tvil i min sjel, så nå er jeg hesteforeier! Da ble det brått mye jeg skulle ordne i dag, for tidligere foreier tar med seg alt utstyret hun har kjøpt til han. Noe som bare er rett og rimelig. Jeg fikk tilbud om å kjøpe det, men da det ikke var min smak så valgte jeg heller å kjøpe noe fra nettet til en rimligere penge. Mye salg rundt om nå fant jeg ut etter litt søking på forskjellig.

Tone Lise gjorde litt narr av meg i dag da jeg var innom etter jobb. "Må bare innom litt for å klappe hesten min jeg" Ja ja må jo ha litt tilsyn denne gampen da!



Det er bare å bøye seg i støvet og takke Tone Lise for at jeg har fått "egenforeierhest"! Knerten og Blesa skal fortsatt gå sammen hos Tone Lise for selskapens skyld. Trivligere for dem å hverandre når vi må på jobb, enn å stå ved porten å vente på at jeg skal komme hjem. Da forsvant siste rest av fritid i allefall, men duverden hvor vi skal kose oss i lange lyse kvelder framover. Jeg må bare kjøpe grime, leietau og gjort til salen. Har tenkt å få tak i ett vinterdekken på salg også, så får resten av stæsjen komme seinere. Knertegutten skal bli så stilig så. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...