mandag 28. mars 2011

Bilen MIN stjålet på høylys ettermiddag

Tur med Knerten...
I dag tok jeg med meg en mineralbøtte til hestene, det skal jeg si deg var populært. Like morsomt som å gi 3-åringer kjærlighet på pinne! Både Blesa og Knerten slikket og nesten gnagde på bøtta, så det var nok en etterlengtet "dings" å få. Når Patran var på Speider'n så dro jeg og Mereth til Knerten for at hun skulle få seg en ridetur til skogs. Rumpa mi tror jeg må få hvile til onsdag, da skal jeg og Tone Lise på nye utfoldelser. Best for andre å holde seg godt på siden eller innendørs.

Jeg ble litt paff når jeg skulle hente henne igjen, for da var bilen min borte fra garasjen!!!!!!!!!!!!! Hmmm det må da for F gå ann å spørre om å låne den. Så var det leiting etter nøkkelen til Kenneth sin bil, men den fant jeg ikke. Ringte til han og leitet fortsatt, men nøklen var ikke der han sa den skulle være. Og dumtrøkket av en mann beskylte meg for å ha rotet bort nøklen når han kom hjem igjen, for den var ikke på hylla der den skulle være. Det gikk en kule varmt her, og Patran skygget banen helt for noe som er velkjent her er at når jeg er bittelitt irritert er det best å ikke gå iveien for mye eller å si noe i det heletatt.

Merethe ble hentet nesten en time seinere enn hun skulle, men hadde hatt en flott tur. Mye kos på hestene ble det etterpå mens hun ventet, så det var ikke for ille tenker jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...