søndag 27. februar 2011

Søndag og mildvær

Mildvær og lite å finne på, så Merethe kom seg opp på hesteryggen igjen...
Etter skituren i går ettermiddag så var jeg i allefall sikker på at det ikke ble noen skitur i dag. Med så si varmegrader så er det ikke akkurat knallføre for skiturer om dagen.  Avtalen var at Merethe skulle komme seg opp på hesteryggen igjen 3 uker etter at hun bomset i bakken. Det er en fordel å ri igjen så en ikke blir engstlig.


Jeg og Patran ble med for å hilse på sjuklingen Ekko. Han hadde vært hos dyrlegen i går og fått antibiotika og blitt sjekket med blodprøver og greier. Formen hans var bedre i dag, men han var jo blitt så tynn etter nesten ikke å ha spist og drukket på en uke. Når jeg kom da så kavet han seg opp igjen og hostet og harket. Stakkars gutten trodde jeg skulle ta han med på tur igjen. Han må nok vente litt med de lange turene til han har funnet tilbake til formen sin igjen.

Når vi først var der så sto vi likegodt å så på når hestene ble gjort klare. Patran fikk hjelpe til og før vi dro igjen så fikk hun seg en liten runde på hesteryggen. Knerten er bare godgutt han og sto rolig så jeg fikk tatt noen bilder av den stolte rytteren.

Da vi kom hjem igjen så ble det litt aktivisering av hundene og vedbæring. Så da kan kvelden komme. Spørs om det blir litt innkjøpt mat i dag... frister ikke veldig å lage middag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...